Hey girl! What’s your doing?

Ik kijk naar een nieuwe serie! De serie zelf is niet nieuw, maar wel heel leuk. Een paar jaar geleden keek ik ooit een aflevering van New Girl met iemand mee. Toen viel ik midden in een seizoen en snapte ik niet zo veel van de verhaallijn, maar nu ben ik alweer bezig met seizoen drie en ben ik dus al bijna op de helft. Maar wat vind ik zo leuk aan New Girl?

New Girl gaat over Jess, die doordat ze net gedumpt is, intrekt bij drie mannen. Dit zorgt voor rare, hilarische situaties. De humor is een beetje te verwachten, maar toch zijn er momenten waarop ik hard zitten te lachen, omdat het echt te flauw is. Vrij snel komt er toch iets van een verhaal in en kijk je makkelijk aflevering na aflevering uit. Ik heb zeker een paar afleveringen nodig gehad om erin te komen en vind het nu redelijk moeilijk om te stoppen.

Gelukkig duurt een aflevering niet zo lang. Na ongeveer 25 à 30 minuten kan je aan de volgende beginnen of even een plaspauze houden. Het is gelukkig niet echt een sitcom waar je elke vijf minuten een lachend publiek hoort. Persoonlijk vind ik dat altijd het irritantste aan een sitcom. Qua opbouw lijkt het wel op een sitcom, want alles moet snel gebeuren. Afleveringen lopen niet snel in elkaar over, maar als ze dat wel doen gaat dat wel soepel.

Één van de leukste dingen aan de serie vind ik de intro. Hij is simpel en introduceert op een leuke manier de vaste karakters. Ook is de intro erg catchy. Heel snel zat ik al mee te zingen. Ook al zijn het maar acht zinnetjes die langzaam worden gezegd op een leuk muziek in ongeveer twintig seconden. Natuurlijk deel ik graag de intro met je.

En dit is waarom ik New Girl een leuke serie vind. Kijk jij graag series? Zo ja, heb je nog een leuke aanbeveling voor als ik door deze seizoenen heen ben?

New Girl
Zeven seizoenen
De eerste zes seizoenen zijn op Netflix te vinden

Gepubliceerd door

Deveny Tolboom

Diëtist en voedingsassistent. Combineert al haar wanhoop met de rest van haar persoonlijkheid. Lees al haar berichten op De Algemene Wanhoop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s